Vandaag zijn wij open van 09:00 tot 22:00

Goudse Houtsingel 101, Gouda

Ponykampen En Dagkampen

In de vakanties organiseren wij super leuke en leerzame kampen. Per leeftijdsgroep en niveau is er een apart programma en leer je dingen die normaal gesproken niet in de lessen worden gedaan. Super leuk dus, maar ook zeer leerzaam!

Vanaf niveau 3

Als je in dit niveau rijdt, zit je vaak al wat langer op paardrijden. En ben je wel eens toe aan een stapje meer en toe aan een andere discipline van het paardrijden. Nou dat komt mooi uit…..want dat is precies wat we gaan doen in deze superleuke ponykamp week. We gaan dingen doen waar je altijd al van droomde. En dingen leren die je altijd al wilde weten. Maar vooral heeeel veel lol maken!!

Een klein tipje van de sluier…..we gaan met z’n allen een rit maken ergens in een hele mooie omgeving waar we een tijdje voor in de auto moeten zitten! Ben je al nieuwsgierig?

We verwachten je iedere dag om 10.00uur op de manege en om 16.00uur ga je moe maar voldaan lekker thuis douchen en slapen. Tussen de middag hebben we iedere dag een lekkere lunch. En……op de laatste avond maken we feest en blijven met z’n allen slapen op de manege!

Deelname kost n.t.b. Inschrijven kan alleen als je over voldoende rijervaring beschikt en vanaf niveau 3.

Niveau 1 en 2

De hele dag op de manege. De hele dag lekker bezig met de pony’s. Leren, spelen en leuke dingen doen.

Een klein tipje van de sluier…..we gaan rijden met de paardentram, een buitenrit maken op de pony’s, een heel mooi aandenken maken en nog heeel veel meer!

We verwachten je iedere dag om 10.00uur op de manege en om 16.00uur ga je moe maar voldaan lekker thuis douchen en slapen. Tussen de middag hebben we iedere dag een lekkere lunch.

Deelname kost n.t.b. Inschrijven kan alleen als je al paardrijles volgt en vanaf niveau 1. Doe je dat nog niet? Dan zijn de ponyochtenden misschien wat voor jou.

Vanaf 5 jaar – Ponyochtenden

Voor de jongste paardengekken organiseren we pony-ochtenden deze zomer! Op deze ochtenden gaan we behalve rijden ook nog andere leuke dingen doen met de pony’s. Een super manier om vertrouwd te raken in de omgang met paarden. We hebben voldoende begeleiding om de kids een super ervaring te geven!

We verwachten je iedere dag om 10.00uur op de manege en om 12.30uur eindigt het programma. De kids hebben dan ook al gegeten.
Deelname kost n.t.b. Inschrijven kan alleen vanaf  5 jaar.

Vanaf 7 jaar – Dagkamp

Voor kinderen vanaf 7 jaar organiseren we in de vakanties leuke dagkampen! Een hele dag tussen de paarden en pony’s en samen met je vrienden en vriendinnen leuke (paarden) activiteiten doen.
Het dagkamp start om 10;00 uur en is om 16:00 uur afgelopen. Wij zorgen deze dag voor eten en drinken.
Deelname kost n.t.b. Inschrijven kan alleen als je al paardrijles volgt en vanaf niveau 1.

Inhoud