Vandaag geopend tot 23:00 uur

Nieuws

Inhaallessen

De inhaallessen voor 24, 25, 26, 31 dec. en 01 jan. zijn bekend. Download het rooster via “Lees meer”.

Lees meer

Gesloten

Vanwege een evenement, is onze manege op zaterdag 14-12-2019 de gehele dag gesloten. Ruiters die op deze dag paardrijden, zullen een mail van ons ontvangen, waarin het inhaalmoment voor deze les kenbaar wordt gemaakt. Zondag 15-12-2019 zijn wij de gehele dag geopend.

Lees meer

Aussie zoekt een plekje!

Ons aller braafste beginnerspaard Aussie mag met pensioen gaan. Na het failliet gaan van de manege waar ze hiervoor stond hebben wij haar opgevangen en alle zorg gegeven die ze nodig had. Van een zielig mager paardje is ze tot bloei gekomen en een prachtig paard met glans geworden! De afgelopen jaren heeft ze veel […]

Lees meer

Op zondag 1 december komt Sinterklaas bij ons op bezoek!

Doe mee met het pietenparcous! En wie weet…. als je heeeeel lief bent geweest, neemt Sinterklaas wel een kadootje voor je mee! 😉 Ben je tussen de 4 en 10 jaar oud en vind je het leuk om hierbij te zijn? Meld je dan aan via de website of aan de bar in onze kantine. […]

Lees meer

Extra FNRS-wedstrijd voor de jeugd

Omdat het maximum aantal ruiters voor de wedstrijd 15 december zo snel was bereikt en we veel ruiters moesten teleurstellen organiseren we een extra F-proevendag op zondag 22 december. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend. Schrijf je in via de agenda of via “Lees meer”

Lees meer

Indoor dressuur HSA Gouda 03-11-2019

De startlijst aankomende zondag is bekend. Download de startlijst hier

Lees meer

Startlijst FNRS proef 9/10 nov bekend!

Voorlopige startlijst FNRS proeven op 9 en 10 november. De definitieve wedstrijd zal daags voor de wedstrijd gepubliceerd worden. Downloads  Startlijst 9 november  Startlijst 10 november Alvast veel plezier en succes allemaal!

Lees meer

Wil je je Ruiterbewijs halen? Dan is dit je laatste kans!

Binnenkort starten we met deel 2 en daarna gaan we verder met deel 3. Wil je instromen dan is dit voorlopig de laatste kans om te starten middels deel 1.

Lees meer

Programma Demo Dag bekend!

Nieuwsgierig wat wij als manege allemaal te bieden hebben komend seizoen?

Kom dan daar De Goudse Demo-Dag op 20-10-2019!

Lees meer