Vandaag geopend tot 23:00 uur

Nieuws

Indeling Vaardigheidsproeven 22 november

De indeling van de vaardigheidsproeven is bekend. We wensen alle deelnemers veel succes en plezieršŸ“ Er mogen geen begeleiders of toeschouwers mee in verband met de Corona-maatregelen. >> Download de indeling (PDF) Veel succes allemaal!

Lees meer

Update! Inhaalrooster december 2020/januari 2021

De inhaallessen voor feestdagen december 2020/januari 2021Ā zijn bekend Wil je nog even laten weten of je erbij bent of niet? Download het inhaalrooster (PDF)

Lees meer

Startlijst corona F-proeven vanaf F4

Hierbij de startlijst van de Corona F-proeven vanaf F4. We wensen alle deelnemers veel succes en plezieršŸ“ Er mogen geen begeleiders of toeschouwers mee in verband met de Corona-maatregelen. Download de startlijst (PDF)

Lees meer

F-proeven 25 oktober

Hierbij de startlijst van de F-proevendag op zondag 25 oktober.Ā Helaas mogen er geen ouders en begeleiders komen kijken. We wensen iedereen weer veel plezier en succes! Download de startlijst (PDF)

Lees meer

F-proeven 18 oktober

Startlijst aankomende zondag. Inhaalmoment F-proeven Corona. Graag 15 minuten voor je start of losrijden aanwezig zijn. De ponys/paarden worden door ons opgezadeld.Ā Helaas mogen er net zoals bij de lessen geen ouders en/of begeleiders mee. Indeling Fproeven jeugd 18 oktober (PDF) We hanteren tijden de proeven de volgende richtlijnen: Richtlijnen proevendag jeugd in coronatijd RK201007 (PDF) […]

Lees meer

Startlijst Springen 11-10-2020

Hierbij de startlijst voor de springwedstrijd en vaardigheidsproeven aankomende zondag. We wensen alle deelnemers veel plezier en succes! Definitieve Startlijst Vaardigheid Springen 11-10-2020

Lees meer

Startlijst zondag 27 september

De startlijst voor de wedstrijd aankomende zondagšŸ“ Lees ook onze regels in verband met de Corona maatregelen goed door.
We wensen alle deelnemers succes en vooral veel plezier!

Lees meer

Startlijst zaterdag 26 september

De startlijst voor de wedstrijd aankomende zaterdagšŸ“ Lees ook onze regels in verband met de Corona maatregelen goed door.
We wensen alle deelnemers succes en vooral veel plezier!

Lees meer

Start groepsles voor beginnende volwassenen.

Lijkt het je leuk om te leren paardrijden? Of heb je vroeger paardgereden en wil je het weer oppakken? Dan is deze groep wellicht wat voor jou. We starten binnenkort een nieuwe groepsles voor volwassenen. De groep zal van beginnend niveau zijn. Wil je niet direct in een groep rijden maar wel de basis beginselen […]

Lees meer

F proeven starten weer!

We starten weer met het organiseren van de FNRS-proeven. Weliswaar in een aangepaste vorm vanwege de Corona. Doe je mee? Zaterdagavond 26 september voor volwassenen >>Ā Meld je hier aan Zondag 27 september voor jeugd >> Meld je hier aan Inschrijven kan aan de bar of via de website. Let op, de inschrijving is pas definitief […]

Lees meer