Cursus Paardrijden zonder angst!

Wegens succes herhalen wij de cursus ” Paardrijden zonder angst”

Wil je graag leren paardrijden en ben je angstig? Of kun je al paardrijden maar ben je angstig geworden? Dan is deze cursus wat voor jou! Onze instructeurs zijn zeer ervaren en begripvol. Zij helpen je van jouw angsten af en laten je het plezier in paardrijden (her-)beleven. Daarnaast zijn onze paarden uitgezocht op hun bijzonder brave karakter.
De eerste groep ruiters heeft inmiddels het vertrouwen terug gewonnen en kan weer met plezier genieten van het paardrijden. Nou jij nog!

Cursus of privéles?!
Je kunt kiezen voor deelname aan een 10-delige cursus in groepsverband. In een kleine groep van maximaal 5 personen gaat de instructeur gedurende 60 minuten met je aan de slag om angsten te overwinnen. Tijdens de eerste bijeenkomst zal de instructeur vragen stellen over jouw angst en samen met jou een plan van aanpak maken. In de rijlessen zal er vervolgens aandacht zijn voor zowel het mentale aspect als het verbeteren van uw rijvaardigheid. Cursus incl. intake kost €195,-.
Ook kun je kiezen voor 10 privélessen. Tijdens de privéles gaat onze instructeur met jou 1 op 1 aan de slag om angsten te overwinnen. De inhoud van de lessen is hetzelfde, echter duren deze 30 minuten. Wil je optimale begeleiding en in alle rust werken aan je vaardigheden? Dan adviseren wij de privélessen. De privécursus incl. intake kost €275,-
De cursus start in week 7. Wil je meer weten of inschrijven? Neem dan contact met ons op via info@degoudsemanege.nl of bel 0182-510430

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.