Dagkamp middelbare school jeugd dinsdag 17 oktober

In de herfstvakantie (dinsdag 17 oktober) organiseren we een super leuke dag voor jou! Deze dag staat bomvol leuke en leerzame dingen. We gaan namelijk lekker rijden maar ook les krijgen in Horsemanship van gedragstrainer Diane Muilenburg.

Tijdens de les Horsemanship leer je over hoe een paard denkt en hoe je het gedrag van een paard kunt beïnvloeden. Bijvoorbeeld als een paard bang is, of als je hem iets wilt laten doen waarbij hij tegenwerkt. Door te snappen hoe een paard denkt en leert kun je veel verder komen in je samenwerking met het paard. We noemen dit Horsemanship vanwege de Horse-man die vroeger met paarden werkten in de bergen, op ranches en in de woestijn. Deze paarden-mannen (horseman) werkten zo goed met hun paard samen dat het leek of ze elkaars gedachten konden lezen. Het was natuurlijk niet zo, ze begrepen gewoon goed hoe paard denkt en leert…..dat is Horsemanship!

De dag begint om 10uur en eindigt om 16uur. Tussen de middag hebben we een heerlijke lunch! Deelname kost € 42,50 en inschrijven kan aan de bar of via de website. Kom je ook?

horsemanahip