Huttenbouwdorp Goudse Hout

Dinsdag 12 t/m donderdag 14 juli 2016
Eerste Huttenbouwdorp Goudse Hout 2016!!
Deze zomer is voor de eerste keer een geweldig Huttenbouwdorp speciaal voor de kinderen van wijk Achterwillens. Tijdens dit zomerevenement kunnen kinderen op een leuke en zinvolle manier samenwerken in de natuur. Ze gaan timmeren en mooie hutten bouwen, er zijn allerlei activiteiten en spelletjes en kinderen die dat willen mogen in De Goudse Manege paard of pony rijden! Het programma gaan we nu nog niet verklappen, zeker is dat het erg leuk zal zijn!

Voor wie
Deelname aan het Huttenbouwdorp Goudse Hout staat open voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 met een leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Vriendjes en vriendinnetjes uit andere wijken zijn ook van harte welkom. Als kinderen bij elkaar in een hut willen, dan kan dat natuurlijk! Ouders kunnen dat bij voorinschrijving aangeven.

Waar en wanneer
Het huttenbouwdorp is aan de ingang van De Goudse Hout, tegenover de wielerbaan aan het Kale Jonkerpadbij het parkeerterrein. Dit nieuwe evenement is in de eerste week van de zomervakantie, van dinsdag 12 t/m donderdag 14 juli 2016. Het duurt elke dag van 9.30 uur tot 16 uur. Op donderdag is een feestelijk slotprogramma tot 19.00 uur, met een prijsuitreiking voor de mooiste of meest bijzondere hut en gezamenlijk eten en drinken voor iedereen.

Aanmelden
Ouders of verzorgers kunnen hun kind(eren) aanmelden op de volgende dagen en locaties:

Wethouder Luidensschool op woensdag 18 mei van 8.00 tot 9.30 uur
Wethouder Luidensschool op vrijdag 20 mei van 14.30 tot 16.00 uur
De Goudse Manege op zaterdag 21 mei van 10 tot 14 uur

 

Eventueel komt er woensdagavond nog een inschrijfavond bij de Bühne. Alleen ouders/verzorgers mogen kinderen inschrijven. De kosten voor drie dagen speelplezier bedragen € 17,50 per kind. U krijgt een factuur zodra de definitieve inschrijving bekend is. U hoeft dus niet bij de voorinschrijving al te betalen. Er mogen maximaal 60 kinderen meedoen. Vol is vol …

Meehelpen!
Let op: bij het aanmelden van uw kind(eren) verwacht de organisatie dat ouders/verzorgers en/of familie/kennissen daadwerkelijk meehelpen bij dit zomerevenement. Het organisatieteam, bestaande uit zes vrijwilligers, kan dit niet alleen. Alle hulp en ondersteuning is nodig!

De ervaring van andere huttenbouwdorpen leert dat meedoen en meehelpen als leuk en zinvol wordt ervaren. Contacten worden aangehaald en uitgebreid en de sfeer op een huttenbouwdorp is altijd zeer goed.

U kunt één dag meehelpen, maar meer dagen mag natuurlijk ook! De organisatie is op zoek naar:
Hut- en activiteitenbegeleiders: begeleider let op de kinderen van één hut, zorgt dat ze voldoende drinken
Technische Dienst: handige mannen en vrouwen die de kinderen helpen met het bouwen van de hut. Alleen de ‘TD-ers’ mogen zagen!
Catering: zorgen voor koffie, broodjes, limonade, enz., enz.
EHBO ploeg: gediplomeerde EHBO-ers en BHV-ers zijn altijd welkom.
Opbouwploeg: vrijwilligers die maandag 11 juli helpen met het opbouwen en klaarzetten van het huttenbouwdorp
Opruimploeg: op vrijdag 15 juli helpen opruimen, schoonmaken en materiaal netjes opbergen.

 

Meer informatie
Voor inschrijven en meer informatie: stuur een email naar contact@huttenbouwdorpgoudsehout.nl of kijk op de facebookpagina  of bel met 06 239 56 999. Vrijwilligers en kinderen die meedoen krijgen nog uitgebreide informatie over het programma en wat ze moeten meenemen. Het Huttenbouwdorp Goudse Hout wordt opgezet door Huttenbouwdorp Noorderhout, dat een lange ervaring heeft met het organiseren van huttenbouwdorpen.

Graag tot ziens!

Wij zien u graag bij de voorinschrijving op 18, 20 en 21 mei aanstaande. Tijdens de inschrijfdagen onthult de organisatie het programma!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Huttenbouwdorp Goudse Hout