Working Equitation

Vanaf september bieden wij u om de week op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 de mogelijkheid om kennis te maken met Working Equitation, een “andere” manier van paardrijden, in de vorm van een introductiepakket van 6 lessen. Working Equitation komt uit Zuid Europa van de boerenbedrijven voor de mechanisatie, er werd gewerkt met de paarden op en om het land. Denk hierbij aan het drijven van runderen, het repareren, openen en sluiten van hekken en dit alles te paard. Kortom behendigheid en vertrouwen in samenwerking met het paard om met zo klein mogelijke hulpen tot een mooi samenspel te komen. Zowel ruiter als paard genieten hiervan, en het leuke is dat het met elk paard gedaan kan worden ongeacht ras, leeftijd en gebruiksdoel.

Deze leuke tak van paardensport is toegankelijk voor jong en oud vanaf niveau 4 ongeacht het gaat om manege-, lease- of pensionpaarden.

Er is plek voor 7 deelnemers. De lessen zullen om de week gegeven worden. Bij veel belangstelling zullen we kijken naar andere mogelijkheden qua tijden.

Prijs per

1 aug 2021

Manegeruiter jeugdles – tot 18 jaar (1x per 14 dagen) € 137,50 Per kwartaal
Manegeruiter volwassenles – vanaf 18 jaar (1x per 14 dagen) € 162,80 Per kwartaal
Pensionruiter jeugdles – tot 18 jaar (1x per 14 dagen) € 68,75 Per kwartaal
Pensionruiter volwassenles – vanaf 18 jaar (1x per 14 dagen) € 81,40 Per kwartaal

Schrijf je in voor deze cursus