Proevenavond op 19 mei

Op zaterdag 19 mei organiseren we een proevenavond voor volwassen ruiters. Het rijden van een F-proef is ontzettend leuk en vooral ook heel leerzaam. Na afloop van de proef krijg je een protocol met daarop tips. Onze instructrice en tevens FNRS jury Jill Vlijter zal de proeven beoordelen. Een officieel wedstrijdtenue is niet verplicht. Als je dat niet hebt is een witte/zwarte polo of trui ook prima. Voor diegene die willen kan er ook officieel gestart worden voor promotiepunten.

Je kunt je inschrijven voor de proef F2, F4 of F6. Je vindt deze in het boek “Leer paardrijden met plezier” of als je googelt op de website van de KNHS.

We maken er een gezellige avond van. We ontvangen jullie om 17uur met een hapje en een drankje. Na afloop van de proeven tovert onze chefkok een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht uit de keuken. Tijdens het eten kunnen we de proeven nog even nabespreken.

Schrijf je in aan de bar of via de website. Deelnemen kost € 26 inclusief een drankje vooraf en tijdens het eten. Neem je iemand mee die geen proef rijdt dan betaalt diegene € 15,-