Start nieuw lesplan!

Als een van de eerste maneges in Nederland gaan wij vanaf komende week werken met een gestructureerd lesplan. Hierbij staat goed leren paardrijden en plezier in paardrijden centraal!

Het doel hiervan is dat jouw instructeur nog beter weet aan welke vaardigheden jij nog moet werken en dat jouw ontwikkeling als ruiter een extra boost krijgt. In het lesplan onderscheiden we 8 niveaus en per niveau is beschreven wat we je gaan leren. Ook is beschreven wanneer je aan welke activiteiten kunt deelnemen. Zo kan je bij ons deelnemen aan springlessen, sportklas-lessen (prestatiegericht rijden), carrousel lessen, cursus Ruiterbewijs en Paard & gedrag trainingen.

Komende week zullen wij aan het einde van iedere les per ruiter inventariseren welke vaardigheden hij/zij bezit en aan welke nog gewerkt moet worden. Zo weten we waar we komende maand mee aan de slag moeten. Daarna zal iedere laatste les van de maand een afteken-les zijn, waarin we de laatste 10 minuten van de les gebruiken om per ruiter de lijst met vaardigheden bij te werken. Om te lezen welke vaardigheden je leert hebben we een document opgesteld, deze zal komende week op onze website verschijnen.

We wensen je heel veel paardrij-plezier! Als je vragen hebt over het lesplan stel deze dan gerust aan je instructrice.