Weekend paardrijden in Drenthe.

Net als vorig jaar gaan we dit jaar weer een weekend paardrijden in de bossen van Drenthe. Het beloven mooie lange ritten te worden, die ons voeren door de prachtige bossen en langs de bloeiende akkers rondom Gasselte.

We vertrekken op vrijdag 2 juni aan het eind van de middag. Nadat we alles uitgepakt en ingericht hebben zullen we diezelfde avond al te paard gaan. We kijken dan of iedereen op het juiste paard zit en rijden een les in de binnenrijbaan. Nadat we ‘s avonds lekker gegeten en gedronken hebben kruipen we onder de wol want zaterdagochtend vertrekken we vroeg.

Een hele lange rit van ongeveer 5 uur staat dan op de planning. Bij thuiskomst staat er een lekkere maaltijd op ons te wachten en zullen we napraten aan de bar of bij het kampvuur. Zondag maken we weer een mooie rit. Niet dezelfde route als zaterdag maar een andere. We komen terug begin van de middag en sluiten af met een lekker hapje en drankje. Eind van de middag vertrekken we weer richting Gouda met een fantastische ervaring rijker!

Wil je mee? Overleg dan met je instructeur of aan de bar.