Zomer activiteiten op de Goudse Manege!

Deze zomer is er weer van alles te doen op de Goudse Manege. Schrijf je meteen hier in!

 

10 t/m 14 juli zomerkamp middelbare school jeugd

Je gaat super gave dingen doen! Je krijgt les in springen, voltige, dressuur en longeren. Maar ook gaan we een schriktraining doen, meer leren over de gezondheid van een paard, gaan we crossen door de wei en een crossparcours afleggen!

Daarnaast gaan we natuurlijk ontzettend veel lol maken en hebben we iedere middag een lekkere lunch. Ook hebben we een verrassing in petto. We gaan ergens kijken waar ze hele andere dingen doen met paarden! Donderdag gaan we kamperen op de manege. We gaan dan barbequen, een nachtrit maken en blijven slapen in de tentjes!

ma, di, woe van 9 uur tot 16 uur
donderdag overnachten op de manege
vrijdag tot 14 uur
Prijs € 215,-

weekenddrenthe

17 t/m 21 juli instructieweek voor volwassenen
We gaan heel veel leuke en leerzame dingen doen. Dingen waar we in de les vaak niet aan toe komen. Iedere dag is er een ochtend en middag programma.

Per dag minstens 1 les met verschillende lesthema’s zoals houding & zit, obstakeltraining en basis van het springen. Maar we gaan ook meer leren over de gezondheid van een paard en maken meerdere leuke uitstapjes. Zo gaan we kijken bij de training op een dressuurstal en gaan we mennen in de bossen. Iedere dag verzorgen we een heerlijke lunch! Aan het eind van de week sluiten we af met een avondrit en een barbeque.

ma, di, woe, do van 9 uur tot 16 uur
vrijdag van 9 uur tot 21 uur
Prijs € 235,-

DSC09720-001

24 t/m 28 juli zomerkamp basisschool jeugd
Je gaat super leuke dingen. De hele week mag je helpen met het voeren en verzorgen van de paarden en iedere dag krijg je les. Je krijgt les in springen, voltige en dressuur.

Je gaat van alles over paarden leren maar vooral ook heel veel lol beleven met de pony’s. Zo gaan we Pimp mijn pony doen, een foto-shoot en een speurtocht op de pony. Iedere middag maken we een lekkere lunch. Op donderdag mag je zelfs op de manege blijven slapen en de volgende ochtend helpen op stal. Een super leuke week!

ma, di, woe van 9 uur tot 16 uur
donderdag overnachten op de manege
vrijdag tot 14 uur
Prijs € 195,-